Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقامات محلی در صوفیه طرح جدیدی را برای مقابله با بحران آب و هوا در دهه آینده تصویب کردند؛ این سیاست جدید که اساسا کاهش گازهای گلخانه ای را در نظر دارد با عنوان "برنامه عملیاتی انرژی و آب و هوای پایدار در شهرداری صوفیه ۲۰۲۱-۲۰۳۰" نامیده شده است و هزینه اجرای آن حدود ۶۰۰ میلیون یورو است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، تمرکز اصلی این طرح کاهش ۴۰ درصد سرانه گازهای گلخانه‌ای در مقایسه با سطوح اعلام شده در سال ۲۰۰۷ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دسیسلاوا بیله‌وا، معاون شهردار در امور محیط زیستی خاطرنشان کرد که صوفیه موفق شد تا سال ۲۰۱۸ میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای را در مقایسه با سطوح ۲۰۰۷ تا ۱۸ درصد کاهش دهد به طوری که این شهر حتی مقام دوم را در جوایز پایتخت سبز اروپا کسب کرده است.

نصب تأسیسات فتوولتائیک و برنامه‌های سبزسازی شهر نظیر اجرای نمای سبز در ساختمان‌های شهر از جمله اقداماتی است که صوفیه در پیش گرفته است. مقامات محلی همچنین در حال برنامه‌ریزی برای کاهش مصرف کلی برق تا ۶۴۶ گیگاوات ساعت در مقایسه با میزان سال ۲۰۱۸ و افزایش تولید انرژی تجدید پذیر تا ۴۱۰ گیگاوات ساعت هستند.

بخش اعظم بودجه این طرح از طریق مشارکت بخش عمومی و خصوصی و همچنین کمک‌های بلاعوض بین‌المللی تأمین می‌شود. معاون شهردار طرح نصب صفحات خورشیدی بر روی ساختمان‌های عمومی را به عنوان اقدامی مثال زد که شهرداری قصد دارد از طریق مشارکت عمومی و خصوصی انجام دهد.

بخشی از اقدامات صوفیه نیز در بخش آموزش تحت عنوان"سواد آب و هوا" در نظر گرفته شده است. بر اساس این برنامه، مباحثی نظیر "طب سوزنی سبز در شهر" بررسی می‌شود که رویکردی هدفمند برای مقابله با جزایر گرمایی در شهر است.

بخش دیگری از این طرح با عنوان "استراتژی نرم برای تغییرات آب و هوایی" معرفی شده است که شامل برنامه‌هایی برای بهره‌وری انرژی ساختمان‌ها، اعم از دولتی و خصوصی، و همچنین یک طرح ابتکاری برای تأمین سیستم‌های گرمایش کم مصرف برای خانه‌هایی است که در حال حاضر از زغال سنگ و چوب به عنوان منبع گرمایش اولیه استفاده می‌کنند؛ جالب است بدانید که هنوز در صوفیه، استفاده از زغال سنگ رایج است و یکی از بزرگ‌ترین آلاینده‌های شهر محسوب می‌شود.

کد خبر 528626

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تغييرات اقليمي تغييرات آب و هوايي تغییرات آب و هوایی تغییرات اقلیمی شهرهای جهان صوفیه بلغارستان انرژی تجدیدپذیر انرژی خورشیدی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۷۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوع حجاب و عفاف از برنامه های دشمنان و مقابله جبهه کفر برابر حق

به گزارش خبرنگار مهر، سردار احمدرضا رادان بعدازظهر جمعه در جلسه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم که در محل ساختمان این نهاد حوزوی برگزار شد بیان کرد: موضوع حجاب و عفاف از برنامه های دشمنان علیه جامعه ما و مقابله جبهه کفر در برابر جبهه حق است که در صورت برنده شدن هر یک، شرایط تعیین کننده خواهد بود.

فرمانده فراجا بیان کرد: در طی این سالها رهبر معظم انقلاب بر موضوع شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی اشاره داشتند که متاسفانه برای این موضوعات تلاشی صورت نگرفت و تلاش های صورت گرفته نیز کافی نبوده و بسیاری فقط شنونده این بیانات بوده اند.

وی افزود: یکی از چالش ها در حوزه امنیت اخلاقی، نبود گفتمان واحد در بین دستگاه ها و نهادها است و از سویی دیگر در لایحه حجاب و عفاف نیز ابهاماتی وجود دارد.

سردار رادان اضافه کرد: هزینه پایین جرم بی‌حجابی و اظهارت ضد و نقیض برخی افراد مسوول و همچنین کمبود اعتبارات و امکانات مورد نیز از دیگر چالش های حوزه مقابله با بی حجابی و هنجارشکنی در کشور است.

کد خبر 6089379

دیگر خبرها

  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع
  • احصاء سرخط‌های عملیاتی برنامه ساماندهی قلعه ضحاک
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • همه اقدامات باید حرکت به سمت رشد و ارتقای عملکردها باشد
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • موضوع حجاب و عفاف از برنامه های دشمنان و مقابله جبهه کفر برابر حق
  • با تمام ظرفیت ها و برنامه ریزی جامع در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور داریم
  • برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان