Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، چین در المپیک پکن سال ۲۰۰۸ با دستکاری ابرهای باران‌زا و جلوگیری از وقوع بارش، مطلوب‌ترین هوا را برای مسابقات فراهم کرد. این تجربه موفق زمینه‌ساز طرح و اجرای برنامه‌های اصلاح آب‌وهوا در این کشور شد به طوری که اکنون اعلام کرده تا سال ۲۰۳۵ از نظر عملیاتی، فناوری و خدمات در سطح پیشرفته جهانی قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گذشته از اینکه دستکاری سیستم طبیعی آب‌وهوا چه موانع و مشکلات جدیدی در پی خواهد داشت، هم‌اکنون نیز بشر دچار معظلات ناشی از زندگی صنعتی در شهرهای شلوغی که با هموار کردن تپه‌ها و ساخت برج‌ها، اقلیم و کوریدورهای جابجایی هوا را مختل کرده‌اند است.

آی ای نوشت، سیستم قدرتمند اصلاح هوای چین مساحتی فراتر از ۵.۵ میلیون کیلومتر مربع (حدود سه برابر مساحت ایران) را با باران مصنوعی و همچنین حدود ۱۴۳ میلیون هکتار را با ریزش تگرگ مدیریت خواهد کرد.

این کشور با دستیابی به موفقیت در تحقیقات بنیادی و تحقیق و توسعه در فناوری‌های کلیدی، پیشرفت‌های مداوم در مدرن‌سازی و خدمات تصفیه، رشد چشمگیر در پیشگیری جامع در برابر خطرات ایمنی و بهینه‌سازی سیستم‌های زیست محیطی، تا سال ۲۰۲۵ یک سیستم اصلاح آب‌وهوای پیشرفته خواهد داشت.

چین در نظر دارد ضمن برنامه اصلاح آب‌وهوای خود، پشتیبان‌گیری و خدمات خود را در زمینه‌های کلیدی تشدید کند: برآورد بلایایی مانند خشکسالی و تگرگ، منطقه‌بندی مربوط به آن به خصوص در مناطق صنعتی و کشاورزی، برنامه‌هایی برای مناطق نیاز به حفاظت و ترمیم زیست‌محیطی و واکنش‌های اضطراری عمده به مقابله با حوادثی مانند آتش‌سوزی در جنگل‌ها یا چمنزارها و درجه حرارت بالای غیرمعمول یا خشکسالی.

از اینکه نتیجه نهایی این آزمایشات چه خواهد شد، برآوردی منتشر نشده است اما این اولین بار نیست که مداخلات چینی در تغییر آب‌وهوا خبرساز می‌شود.

در المپیک ۲۰۰۸ پکن نیز از هسته یخی برای کاهش بارندگی در بازی‌های فضای باز استفاده شد تا المپیک در آب‌وهوای مطبوع برگزار شود.

بارورسازی ابر فرایندی است که سعی در تغییر میزان و نوع بارش ناشی از ابرها دارد. این کار با پخش مواد خاصی در هوا انجام می شود که به عنوان کندانسور ابرها عمل می‌کنند. این مواد که با نام هسته یخی شناخته می‌شوند، فرایندهای میکروفیزیکی درون ابر را تغییر می‌دهند. نتیجه نهایی به شکل قطرات باران یا پوسته‌های یخی از ابرها می‌بارد.

۲۱ شهر بحرانی | آلودگی هوا کشنده‌تر از ویروس کروناست کد خبر 577517 برچسب‌ها طراحی پایدار آلودگی هوا آب و هوا - ایران آب و هوا - آلودگی آب و هوا - اقلیم

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: طراحی پایدار آلودگی هوا آب و هوا ایران آب و هوا آلودگی آب و هوا اقلیم آب و هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۵۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«آوای ابرها» با دغدغه کودکان مظلوم غزه به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت

در خلاصه داستان «آوای ابرها» که روایتی از دل بمباران‌های متعدد بر سر کودکان غزه دارد و با تکنیک دوبعدی دیجیتال ساخته شده، آمده است: «کودکان فلسطینی نمی‌میرند، آن‌ها برای مدت کوتاهی به جایی میان ابر‌ها سفر می‌کنند.»

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، انیمیشن کوتاه «آوای ابرها» به کارگردانی محمد لطفعلی و نویسندگی و تهیه‌کنندگی هادی فیروزمندی از تولیدات مرکز فیلم جوان سوره، به سومین دوره جشنواره بین‌المللی انیمیشن کاریبتونز (Caribetoons International Aanimation Festival) کلمبیا راه یافت.

این جشنواره از ۱۶ تا ۱۸ می ۲۰۲۴ برابر با ۲۷ تا ۲۹ اردیبهشت ماه سال جاری در شهر سانتا مارتا‌ی کشور کلمبیا برگزار می‌شود.

همزمان با اولین حضور بین‌المللی «آوای ابرها»، از پوستر بین‌المللی این اثر که طراحی آن برعهده سینا رعیت‌دوست بوده است، رونمایی شد.

هدف جشنواره کاریبتونز، تشویق ساخت انیمیشن‌های سمعی و بصری و همچنین ارایه سناریوهایی‌ست که در آن شیوه‌های دیجیتالی توسعه یافته به کار برده شده است. همچنین این رویداد استعداد‌هایی را که در این حرفه در سطح منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی مطرح می‌شوند، شناسایی می‌کند.

در خلاصه داستان «آوای ابرها» که روایتی از دل بمباران‌های متعدد بر سر کودکان غزه دارد و با تکنیک دوبعدی دیجیتال ساخته شده، آمده است: کودکان فلسطینی نمی‌میرند، آن‌ها برای مدت کوتاهی به جایی میان ابر‌ها سفر می‌کنند...

دیگر عوامل این اثر عبارتند از؛ مدیر هنری: محمد لطفعلی، طراحی و ترکیب صدا: احسان افشاریان، موسیقی: امید روشن‌بین، تدوین، انیمیشن و کامپوزیت: سینا پورجلال، مهدی خماریان، طراح گرافیک: سینا رعیت‌دوست، روابط عمومی: سپیده شریعت‌رضوی و محصول: مرکز فیلم جوان سوره.

پخش بین‌المللی این انیمیشن کوتاه برعهده مرکز بین‌الملل سوره است.

دیگر خبرها

  • بارش‌های اخیر ایران محصول ابردزدی و بارورسازی ابرها است؟
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • تصاویری از یک واقعه محیرالعقول در بیابان‌های عربستان؛ ابر سقوط کرد؟
  • «رخ» از مسکو جایزه گرفت/ جایزه بزرگ جشنواره مراکش برای «برنده‌ها»
  • «آوای ابرها» با دغدغه کودکان مظلوم غزه به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • «آوای ابرها» به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • بارورسازی ابرها می‌تواند منجر به اثرات فاجعه بار شود
  • تصاویر عجیب و آخرالزمانی از سقوط ابرهای بارور در بیابان‌! + فیلم
  • چرا بارورسازی ابرها بحث برانگیز است و چگونه انجام می‌شود؟
  • راهکار اصلاح رابطه با خدا چیست؟