Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

زهرا صدراعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در نطق پیش از دستور درباره تأثیر جهانی محیط زیست اظهار داشت: هر سال 16 خرداد برابر 5 ژوئن در سراسر جهان روز جهانی محیط زیست نامیده می‌شود که بحران کرونا مانند همه بحران‌ها از قبیل جنگ، زلزله، سیل و آتش‌سوزی دارای ویژگی یک بحران است که بر همه جهان اثر گذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی- وی افزود: ویروس کرونا به ما یادآور می‌شود همچنین داشتن تکنولوژی چقدر حیاتی است و شاید انسان پس از کرونا باید بیش از هر چیز وام‌دار تکنولوژی باشد این اتفاق می‌تواند به صورت مستقیم و غیرمستقیم نابودی جنگل‌های بسیاری که جهت چاپ کتاب درسی و آموزشی در سراسر زمین استفاده می‌شد محافظت کند.

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: ویروس کووید ـ 19 میانگین مطالعه افراد را در یکسال افزایش خواهد داد و از تأثیرات این ویروس در حوزه محیط زیست بسیار جالب است چرا که اخیرا تحقیقات محیط زیست شامل 50 دانشمند به نتایجی دست یافته‌اند که کرونا می‌تواند حیات بیولوژیک سیاره زمین را متحول کند و این تیم از کرونا به عنوان یک «تنفس عمیق» برای سیاره زمین نام برده‌اند.

صدراعظم نوری گفت: به گفته این دانشمندان به دلیل کرونا بیش از 200 میلیون مترمکعب گازهای گلخانه‌ای و دی‌اکسید کربن کاهش می‌یابد و آسمان‌ها آبی‌تر می‌شود همچنین افزایش چشمگیر بهداشت عمومی را شاهد خواهیم بود و بیش از 700گونه گیاهی و جانوری بقا خواهند یافت.

وی با اشاره به اینکه ایران یکی از شهرهای آلوده جهان است که به لطف ویروس کووید 19 آسمانش این روزها آبی‌تر شده است گفت: البته شرایط امیدوارکننده‌ای که به دلیل ویروس کرونا برای محیط زیست به وجود آمده یک مسکن مقطعی است و باید تغییر در سبک زندگی و فعالیت‌های اقتصادی انجام شود.

این عضو شورای شهر تهران گفت:‌حدود نیم قرن از تاریخچه محیط زیست می‌گذرد و باید اقداماتی انجام دهیم که آلودگی محیط زیست به حداقل برسد.

نوری بر انجام فراخوان همگانی برای احقاق حقوق شهروندی در حوزه حفاظت از محیط زیست تأکید کرد و گفت: نگاه به مسأله آب و هوا، دود و غبار، جنگل‌ها و محیط زیست سالم از موضوعات اصلی است و مسؤولان کشور و مدیران شهری برای نجات از تضییع خسارت‌بار و منابع حیاتی و طبیعی همچنین ضایع شدن درختان، آب و خاک مکلف به توجه و برنامه‌ریزی دقیق هستند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: محیط زیست شورای شهر تهران شورای اسلامی محیط زیست سلامت هوا زهرا صدراعظم نوری شهر تهران محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۴۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر محمدی ظهر شنبه در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال‌جاری اظهار کرد: آخرین تخصیص اعتبارات در ۲۹ اسفند سال گذشته انجام شد و به همه مدیران استان میزان تخصیص اعلام شده، بنابراین باید در خصوص هزینه کرد آن تسریع شود.

وی بر لزوم تشکیل کارگروه فنی در صورت هزینه کرد اعتبارات تاکید کرد و گفت: تا ۲۰ اردیبهشت همه دستگاه‌های اجرایی استان میزان اعتبارات ملی خود را به ما اعلام کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: فرمانداران برنامه‌ریزی لازم را با اولویت پروژه‌های نیمه تمام و طرح‌های بسترساز تولید و اشتغال انجام دهند.

۷۰ درصد مصوبات شورای توسعه و برنامه ریزی در سال گذشته انجام شد

محمدی تصریح کرد: آسیب شناسی از مصوبات شورای برنامه ریزی استان صورت گرفته است و سال گذشته ۱۲ جلسه این شورا با ۱۰۰ مصوبه تشکیل شد که ۷۰ درصد این مصوبات انجام شده و مابقی در حال اجرا هستند.

وی مشارکت عمومی، خصوصی برای اتمام پروژه‌های عمرانی را یکی از موارد قانونی خواند و گفت: اطلاعات مربوط بیش از هزار و ۵۰۰ پروژه در سامانه مربوطه ثبت شد و از این تعداد ۱۸ پروژه برای واگذاری به بخش خصوصی انتخاب شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اشاره به اینکه برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام باید از ظرفیت واگذاری آنها به بخش خصوصی اقدام شود، افزود: همه استان‌ها در راستای تحقق شعار سال موظف اند برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت و مشارکت مردم و کاهش نرخ تورم و بیکاری ارائه دهند.

محمدی خاطرنشان کرد: دستگاه نظارتی برنامه تدوین شده را رصد می‌کند و گام نخست در تدوین این برنامه عملیاتی شامل تعیین مسائل مهم و اولویت‌های استان، گام دوم تشریح مدل مفهومی برنامه تحقق شعار سال، گام سوم تعیین اهداف کلان برنامه و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی، گام چهارم تدوین برنامه عملیاتی براساس محتوای مدل مفهومی و گام پنجم طرح و بررسی و تصویب یا اصلاح برنامه عملیاتی دستگاه‌ها در شورای برنامه ریزی خواهد بود.

تخصیص ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ به اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی

وی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ باید برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص یابد، گفت: همه دستگاه‌های اجرایی باید این سهم ۲۰ درصدی را در نظر بگیرند.

وی اضافه کرد: ایجاد اشتغال و تولید تکلیفی برعهده همه ما است و باید پروژه‌های قابل اتمام و طرح‌های بسترساز مسائل اقتصادی در اولویت قرار گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: هزار میلیارد تومان باید امسال به حساب صندوق پیشرفت و عدالت واریز شود و در برنامه رشد اقتصادی استان در سال جاری تاکید بر جلب مشارکت مردم و فعالان اقتصادی، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و احیای واحدهای راکد است.

محمدی تاکید کرد: باید برنامه رشد اقتصادی استان با رعایت سند آمایش تهیه و اجرا شود که در این مهم تاکید بر فناوری است و تحقق ۲۰ درصدی رشد باید از فعالیت مراکز و واحدهای رشد و فناوری صورت پذیرد.

کد خبر 6090040

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • لزوم یادآوری اهمیت صنعت بازیافت از طریق آموزش/ سوخت‌ مازوت برای کره زمین سمّ است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم