Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز ـ معاون رئیس جمهور گفت: با توجه به تغییرات اقلیمی صورت گرفته در کشور، بدی آب و هوا در حقوق کارمندان دولت مورد بازنگری قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، جمشید انصاری عصر امروز در جمع خبرنگاران در اهواز اظهار کرد: در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت خوزستان گزارش های خوبی از برنامه ها و اقدامات استان ارائه شد که انشاالله با ابلاغ مرحله دوم اصلاحات نظام اداری، برنامه های بهتری هم پیش رو خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص بدی آب و هوا و نگهداشت نیروی انسانی در خوزستان بیان کرد: برای این موضوع هر چند سال یک بار جداول مورد تجدیدنظر قرار می گیرد ولی با تغییرات اقلیمی که در سطح منطقه وجود داشته یا برخی شرایطی مثل ریزگردها که در استان های جنوب غربی کشور شاهد بودیم حتما باید آن جداول مورد مطالعه و بازنگری قرار بگیرد.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: مسئولیت مطالعات اولیه این جداول با سازمان هواشناسی است و سازمان اداری و استخدامی و همچنین سازمان برنامه و بودجه متناسب با درجه بندی جدید هواشناسی تصمیم گیری می کند؛ منتظریم گزارش سازمان هواشناسی در این مورد ارائه و بعد مسئله را برای اعمال تغییرات لازم متناسب با شرایط جدید استان ها در دولت مطرح خواهیم کرد.

انصاری در خصوص وضعیت ماندگاری نیروی انسانی در خوزستان عنوان کرد: از جزئیات مشکلات خوزستان مسئولان استانی بیشتر و بهتر خبر دارند و پیشنهادات کلی را قبلا استاندار اعلام کرده است؛ در این سفر با وی به جمع بندی هایی می رسیم که برای ماندگاری نیروی انسانی دولت و بخش خصوصی در استان برنامه ریزی کنیم.

وی در ادامه تأکید کرد: نیروی انسانی فقط دولتی ها نیستند و همه نیروی کار خوزستان سرمایه اصلی استان برای توسعه و پیشبرد برنامه ها هستند و این تصمیمات باید تصمیمات جامع و فراگیری باشد.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در خصوص استخدام دانشجویان دانشگاه نفت نیز گفت: این سئوال را باید از وزارت نفت پرسید ولی به هر حال یک زمانی دانشجویان شاغل در دانشکده نفت متعهد خدمت می شدند و تبعا متناسب با تعهد خدمتشان نیز وزارت نفت عمل می کرد ولی اکنون به دلیل توسعه رشته های مشابه در خیلی از دانشگاه های کشور بسیاری از دانشجویانش متعهد خدمت نیستند.

انصاری اضافه کرد: در نتیجه کسی که در دانشگاه نفت تحصیل می کند با کسی در دانشگاه جندی شاپور یا شیراز مشغول تحصیل هست و تخصص هایی در این حوزه دارند، تفاوتی ندارند؛ نفت هم فقط در استان خوزستان نیست و اکنون دیگر نفت و گاز توسعه پیدا کرده و تبعا وزارت نفت متناسب با سیاست های خود برای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز برنامه ریزی می کند.

وی یادآور شد: با این وضعیت اگر کسی متعهد خدمت باشد، طبق قواعد تعهد خدمت با وی برخورد می شود ولی اگر کسی متعهد خدمت نباشد و دستگاه هم نیاز به تقویت داشته باشد، حتما باید بر اساس آزمون نیروهای انسانی به کار گرفته شوند و نیروهای شایسته و لایق در دستگاه های اجرایی جذب شوند.

معاون رئیس جمهور در خصوص استخدام های جدید نیز بیان کرد: متناسب با خروجی نیروی انسانی دولت برنامه استخدام تنظیم می شود چون دولت مثل یک واحد تولیدی نیست که با اضافه شدن خط تولید نیازمند افراد جدید باشد.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در پایان با اشاره به اینکه هرچقدر نیروهای موجود از سیستم دولت خارج شوند جایگزین آنها استخدام می شود، گفت: معمولا در سال حدود ۳۰ تا ۴۰ هزار نفر در مجموع دستگاه های دولتی استخدام داریم که در دو مرحله و فقط از طریق آزمون انجام می شود؛ یعنی علاقمندان به استخدام در دولت حتما باید در آزمون های استخدامی شرکت و پس از کسب موفقیت لازم در این آزمون ها و طی مراحل گزینش به استخدام دولت دربیاید.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۴۹۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درجلسه بررسی مشکلات بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان با اشاره به کمبود پزشک متخصص در بخش بهداشت ودرمان استان گفت: سال گذشته ۹۷ پزشک متخصص در ۴۱ بیمارستان استان اصفهان به کار گرفته شدند که بیشتر آنها جذب بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان شدند.
شاهین شیرانی به تامین پزشک عمومی در بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان هم اشاره کرد و افزود با به کارگیری پزشکان بخش خصوصی کمبود نیروی پزشک عمومی در شیفت شب این بیمارستان مرتفع خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مورد بیمارستان خیریه آیت الله گلپایگانی (ره) گوگد هم گفت: در سفر سال گذشته وزیر بهداشت و درمان به شهرستان گلپایگان مقررشد، این بیمارستان در اختیار وزارت بهداشت و درمان قرار گیرد تا امکانات وتجهیزات آن تامین شود، اما تاکنون این واگذاری اجرا نشده است.
وی با بیان اینکه این بیمارستان در حال حاضر به عنوان درمانگاه خیریه به بیماران ارائه خدمت می‌کند، افزود: وزارت بهداشت سال گذشته ۵۵ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی بیمارستان خیریه آیت الله گلپایگانی (ره) گوگد اختصاص داد، که بخش‌های اورژانس و درمانگاه این بیمارستان بازسازی شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تعمیر دستگاه‌های سی تی اسکن و دیگر دستگا‌های پزشکی را وظیفه دانشگاه علوم پزشکی برشمرد و گفت: در اسرع وقت دستگاه سی تی اسکن بیمارستان امام حسین (ع) تعمیر و به بیماران خدمات ارائه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • علت بارش‌های سیل‌آسای ایران؛ عامل انسانی دخیل بود؟
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌هاست
  • اطلاعیه جذب نیروی انسانی شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان زیرمجموعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان
  • کماکان سیستان و بلوچستان نیازمند توجه ویژه خیرین است
  • تاکید امام جمعه پلدشت برنقش خطیر معلمان درتربیت نیروی انسانی
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • رونمایی از سند ۵ ساله توسعه شاخص‌های آموزشی، فضاها و نیروی انسانی سیستان و بلوچستان