Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبریز- رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از کاهش جمعیت روستایی استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، کریم مهری عصر امروز چهارشنبه در جلسه شورای استان در تبریز با تأکید بر اینکه اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومانی برای توسعه روستایی و عشایری اختصاص یافته است ابراز داشت: این اعتبار در راستای توسعه و تثبیت فرصت های شغلی در روستاها در نظر گرفته شده است و ۴۵درصد آن به بخش کشاورزی و فعالیت های مرتبط با آن و تأثیر گذار بر تولید اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین راستا با بیان اینکه پس از تصمیمات مربوطه سه و شش دهم درصد منابع متعلق به استان ماست، ادامه داد: در این راستا چندین بانک عامل نیز برای مناطق کم برخوردار همراه شده اند و این درصد در شهرهای مرزی به  چهار درصد نیز افزایش خواهد یافت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه در هر پنج سال اخیر، یک بار کاهش جمعیت روستایی اتفاق افتاده است، ادامه داد: در سال های اخیر، با کاهش جمعیت روستایی مواجه شده ایم و این نشان دهنده این است که ما نیازمند برنامه ریزی های دقیق و تدوین برنامه های اصولی و تجدید نظر در برنامه های این حوزه هستیم و جا دارد متوجه باشیم که کم شدن جمعیت روستایی، به معنای کم شدن کارکردهای کشاورزی، کشت و کار نیست و هنوز در روستاهایی همچون؛ مهربان، شربیانلو و خدا آفرین کارکرد کشاورزی محفوظ است.

وی با تکیه بر طرح نظام نوین ترویج و بیان اینکه مجریان این طرح، همان همیاران کشاورزی هستند، گفت: همیاران کشاورزی در مناطق روستایی استان فعالیت خواهند کرد تا برنامه ریزی های مان را از حالت جزء به کل سوق دهیم.

مهری با تأکید بر اینکه توسعه ما اگر در مسیر توسعه پایدار نباشد، ما در مسیر خود لنگ خواهیم ماند، متذکر شد: متأسفانه بر اساس آمارهای رسمی هواشناسی، نسبت به سال زراعی مشابه سال گذشته، در سال جاری۲۱ درصد بارندگی های مان کاهش داشته است و در این راستا باید راهکارهای لازم عملی شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به بحران جدی آب و کمبود آب ابراز داشت: متأسفانه همه در حرف، می گوییم که با کمبود آب مواجهیم، اما در عمل هنوز باور نداریم که موضوع کمبود آب و آلودگی هوا معضل جدی است و متأسفانه هم چنان ضرر را با ضرر جبران می کنیم و به جای تعطیلی آلایندگی، مدارس را تعطیل می کنیم.

وی با بیان اینکه متأسفانه ما با طبیعت خود خشن برخورد کرده ایم و نتیجه آن، این گونه شده است، بیان کرد: در دنیای توسعه کنونی، توسعه پایدار، یعنی حفظ محیط زیست است و بر این اساس ما بر روی کاربری های کشاورزی و تغییر کاربری  ها حساسیت نشان می دهیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۱۸۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، احمد بنافی ظهر شنبه در نشست تبیینی طرح تکام «توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه» بیان کرد: توسعه اشتغال روستایی را به عنوان یک برنامه و اولویت مهم در دستور کار داریم.

وی اضافه کرد: اگر طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان با جدیت دنبال شود تحول در حوزه روستایی به ویژه در اشتغال و اقتصاد روستایی رخ می‌دهد و به عبارتی تبلور مردمی سازی اقتصاد روستا است.

وی اضافه کرد: تجربه‌های خوب دهیاران در این حوزه به اشتراک گذاشته شود و تلاش شود تا سند توسعه هر روستا بر پایه الگوی مردمی تدوین و عملیاتی شود.

کد خبر 6089974

دیگر خبرها

  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده